Kom alles te weten over investeren in goud en munten bij de Europese GoudStandaard

Wij staan hoog in de top van de toonaangevendste edelmetaalbedrijven over heel Europa. We zijn een groep die relaties en contacten hebben met een internationaal netwerk over de hele wereld. In deze reportage in samenwerking met Kanaal Z leer je de Europese Goudstandaard en de mogelijkheden om te beleggen in goud en/of zilver beter kennen.
 

Investeren in goud en zilver

Een veelkomende vraag is, wanneer goud kopen? Eerst en vooral is er een verschil tussen fysiek goud en papier goud. Van fysiek goud ben je zeker dat jij de eigenaar bent, want met papiergoud niet vanzelfsprekend is. Dit geldt hetzelfde als je wilt investeren in zilver. Maak een afspraak met de Europese GoudStandaard en wij geven je advies over hoe je het beste kunt investeren in goud en zilver. 
 

Beleggingen

Zowel particulieren als goudhandelaars, juweliers en overige handelaars kunnen met een gerust hart goud, zilver of munten beleggen bij ons. Een belegging, aankoop van edelmetaal en investeringen zijn gebaseerd op vertrouwen en voor dat vertrouwen te winnen is er de nodige inzicht en kennis vereist. Dit is wat Europese GoudStandaard kan bieden. Heb je interesse, neem dan zeker contact met ons op via werner@EuropeseGoudStandaard.com of bel of stuur een bericht naar 0478625866
 

Hoe edelmetalen kopen?

Op onze website kun je makkelijk edelmetalen kopen via onze webshop. Daar vind je een selectie aan munten die op dit moment in de kijker staan. Daar staan de bijhorende waarde en aankoopprijs bij vermeld. Bij het online bestellen let je er op dat je bij adviseur kiest voor  "Werner Cornette".
 

Goud en zilver kopen aan de beste prijzen

Bij de Europese GoudStandaard kan je goud en zilver aan de beste prijs kopen. Zowel professionele handelaars als particulieren kunnen we de scherpste prijzen bieden en dit dankzij onze goede positie in de edelmetaalmarkt. Doordat we nauw samenwerken met een groot distributienetwerk van professionele aannemers kunnen we de beste goudprijzen en zilverprijzen ver- en aankopen. Onze adviseurs leveren aan huis. 


Werner Cornette - Regio Verantwoordelijke Oost- & West-Vlaanderen voor www.EuropeseGoudstandaard.be -  Neem contact via: 0478625866 SMS, Whatsapp, Telegram of via onderstaand formulier voor een vrijblijvende afspraak bij je thuis, via een videometing of ergens onderweg. 

Bestellen kan je best via onze partner webshop.  klik bij het afronden van je bestelling op “werner cornette” als je adviseur,
dan worden de goederen na afspraak persoonlijk en discreet bezorgd.


Contactformulier - Gelieve bij "bericht" ook je telefoonnummer te vermelden